Mozzarella stick natur, 1 Kg
Mozzarella stick natur, congelat, 1 Kg
Ingrediente
Mozzarella (42%), pesmet [făină de grâu, ulei de floarea soarelui, sare, condimente, drojdie, usturoi praf, pătrunjel, colorant (extract de boia)], apă, făină de grâu, ulei de floarea soarelui, amidon de grâu, amidon modificat, sare, agenți de afânare (difosfați, carbonați de sodiu), fibre alimentare.
Valori medii nutriționale /100 g de produs
Valoare energetică | 1264 kJ/ 302 kcal |
Grăsimi | 15 g |
Din care acizi grași saturați | 5,8 g |
Glucide | 28 g |
Din care zaharuri | 2,5 g |
Fibre | 1,5 g |
Proteine | 13 g |
Sare | 2,0g |
CR% Consumul de referință pentru un adult obișnuit | 8400 kJ/ 2000 kcal |
Detalii păstrare produs
A se păstra la temperaturi de -18°C
A nu se recongela după decongelare.
Detalii utilizare produs
Rapid și crocant, în friteuză sau tigaie: Produsul congelat se prepară în uleiul încins la 180°C, timp de 1,5-2 minute.
Fără ulei: În friteuză cu aer cald: Produsul congelat se prepară in friteuza cu Aer Cald la temperaturi de 180°C, timp de 4-5 minute.
În cuptor: Produsul congelat se prepară în cuptorul preîncălzit la 200°C, timp de 8-9 minute. Timpul de coacere poate fi scurtat folosind ventilația de aer.
Timpul indicat de preparare poate varia în funcție de tipul echipamentului și de cantitatea preparată. A se supraveghea în timpul procesului de prăjire, fiindcă mozzarella poate scurge la supraîncălzire.
După preparare, produsul se lasă odihnit 1-2 minute înainte de servire.