Piept de rață, 240-260 g, ~500 g/pachet
Piept de rață dezosat, cu piele , congelat, calibru 240-260 g/buc, 2 buc/vid. 480-520 g/pachet. O bucată de piept se referă la o jumătate de piept anatomic
Cantitatea exactă se va agrea telefonic cu clientul.
Ingrediente
Piept de rață fără os, și cu piele
Valori medii nutriționale /100 g de produs
Valoare energetică | 958 kJ/ 229 kcal |
Grăsimi | 18,23 g |
Din care acizi grași saturați | 5,06 g |
Glucide | 0,32 g |
Din care zaharuri | 0,12 g |
Fibre | <0,2 g |
Proteine | 16,3 g |
Sare | 0,11 g |
CR% Consumul de referință pentru un adult obișnuit | 8400 kJ/ 2000 kcal |
Detalii păstrare produs
A se păstra la temperaturi de -18°C
A nu se recongela după decongelare.
Detalii utilizare produs
Produsul se folosește doar după tratament termic.
Fisa tehnica
- Rețetar
- Friptură
- Rețetar
- Rețete de Crăciun
- Obiceiul de consum
- Prânz