Tort Ricotta, 1200 G
(105,18 lei per kg)
Tort Ricotta congelat, ~100g /felie, 12 felii/tort, 1200g/bax.
Ingrediente
Cremă de brânză 75% (apă, zahăr, amidon modificat, agent de îngroșare (alginat de sodiu), stabilizator, brânză praf, dextroză, gelatină, acid citric, sare, aromă, ulei de cocos, brânză semidegresată 5%, lapte praf degresat, grăsimi vegetale praf (sirop de glucoză, ulei rafinat din semințe de palmier, ulei de palmier rafinat, emulgator, proteine de lapte),sirop de glucoză, ciocolată neagră 1%,
Pișcot 23% ( făină de grâu, zahăr, ouă, apă, sirop de glucoză, glicerină, emulgator (mono- și digliceride ale acizilor grași), difosfat de sodiu, carbonat de sodiu, sare, conservanți), zahăr pudra.
Valori medii nutriționale /100 g de produs
Valoare energetică | 931 kJ/ 222 kcal |
Grăsimi | 7,2 g |
Din care acizi grași saturați |
6,1 g |
Glucide | 37,9 g |
Din care zaharuri |
23,7 g |
Proteine | 4,6 g |
Sare | 0,11 g |
CR% Consumul de referință pentru un adult obișnuit | 8400 kJ/ 2000kcal |
Detalii păstrare produs
Temperatura de păstrare: -18°C . După deschidere a se păstra în frigider timp de 3 zile (+4°C).
Detalii utilizare produs
Produsul se scoate din congelator și se lasă pentru frigider decongelare în frigider la temperatur de +4°C, timp de 3-4 ore.
A nu se recongela după decongelare.
Fisa tehnica
- Rețetar
- Desert
- Obiceiul de consum
- Sărbători
- Obiceiul de consum
- Ocazional